FIN

Xonyx™-sarjan kiviammeet

• Xonyx-kiviammeet tehdään Baltecon, Euroopan johtavan kiviammevalmistajan, kehittämää teknologiaa noudattaen.
• Xonyx on homogeeninen materiaali, joka on mineraalien, polyesterihartsin ja akryylin yhdistelmä.
• Xonyx-materiaali antaa lähes rajattomat mahdollisuudet muotoilulle. Rakenteellinen lujuus sekä sen kulutuksen kesto ovat huippuluokkaa.

KAKSOISSEINÄRAKENNE – MUKAVUUTTA JA ENERGIANSÄÄSTÖÄ
Kaksoisseinärakenne - mukavuutta ja energiansäästöä
Suunnittelijamme ovat kehittäneet ainutlaatuisen kaksoisseinärakenteen, joka tarjoaa useita etuja perinteiseen yksiseinäiseen rakenteeseen nähden. Malli voidaan rakentaa tyylikkään näköiseksi ulkopuolelta ja samaan aikaan muotoilla sisätiloiltaan parhaan ergonomian tarjoavaksi. Kaksoisseinärakenne on myös parempi eriste, jolloin vesi pysyy kauemmin lämpöisenä. Lämmintä vettä ei tarvitse lisätä kylvyn aikana yhtä paljon kuin yksiseinärakenteessa, jolloin energiaa säästyy.

LÄMMIN JA SILKINHIMMEÄ PINTA
Xonyx-massiivikiviammeiden puhtaanvalkoinen pinta on kiillotettu silkinhimmeäksi. Näin pinta on saatu hygieeniseksi ja miellyttävän tuntuiseksi iholle.

HELPPO ASENTAA
Rakenteen lujuus ja kaikkiin Xonyx-ammeisiin integroitu vahva pohjakehikko säätöjaloin jakavat painon tasaisesti koko lattia-alalle. Ammeen ulkokuori peittää koko teknisen alarakenteen. Ammeen alla on tarpeeksi tilaa hajulukolle ja putkille ammeen ja lattian välissä.

SISÄÄNRAKENNETTU YLIVUOTO
Xonyx-ammeet on varustettu sisäänrakennetulla ylivuodolla. Vesi kulkee ylivuotoputkessa, joka on asennettu sisemmän ja ulomman kuoren väliin. Ylivuotoputki, kuten kaikki muutkin rakenteet, ovat piilossa.

VALKOINEN XONYX-POHJATULPPA 
Xonyx-ammeet on varustettu kauniilla, valkoisella     pohjatulpalla, jossa on helppokäyttöinen painomekanismi. Perinteistä metalliroskasihtiä ei ole näkyvillä.

PANEELIN VÄRIVAIHTOEHDOT
Voit valita ammeeseen haluamasi värisen pinnan. Käytettävissäsi ovat kaikki RAL-kartaston sävyt.